Forum Home Forum Home > Software > Målesoftware
  New Posts New Posts RSS Feed: Clio problemer
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Clio problemer

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Clio problemer
    Posted: 20 Aug 2011 at 01:20
Ja, nu lykkedes det jo for Ronnie at få hjælp til hans problemer, så jeg tager også lige chancen.
 
Min situation er faktisk præcis den samme.
 
Jeg har ikke tændt microfon forstærker
Jeg har trykket A loop.
Jeg har tændt for forstærkeren, osv osv.
 
Jeg får en streg ved impedans måling helt oppe i toppen, altså ikke nogen reel måling.
Det samme gør jeg gældende når jeg måler frekvens, dog er der utroligt store udsving når jeg trykker ind på fasen ved frekvens måling, hvorimod der bare er en streg med en svag bue nedad ved impedansmålingens fase.
 
Jeg har kablibreret det hele, efter hvad manualen forskriver, og det forløb helt uden problemer og det viste som det skulle.
 
Det skal måske lige siges at det er Clio Lite jeg har. Så måske Busk har oplevet dette?
 
 
Håber der er en venlig sjæl der kan hjælpe..
 
 
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
  Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 10:10
Kan du ikke prøve at tegne din opstilling? Så vi kan se hvordan du har sat det til.
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1568
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 13:22
Hey,

"tændt for forstærkeren"? Du skal koble enheden direkte på Clio boxen når du måler impedans (hvis det er på samme måde som min PCI udgave). 
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 17:27
Hvor er det bare fedt at der altid er nogle venlige sjæle herinde til at hjælpe.
 
Side 54
 
Jeg har lavet en lille tegning.


Edited by Boberik - 20 Aug 2011 at 17:35
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
  Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 18:45
Som Henrik er inde på skal forstærkeren ikke være tisluttet, microfonen er ej heller en del af en impedansmåling.

Clio sender jo blot et spændingssweep ud og måler på samme tid (loopback) det strømsweep som kommer tilbage, som du nok ved er Z(s)=V(s)/I(s). Det kan det selvfølgelig ikke gøre igennem en forstærker, for så ville der komme strøm ud af indgangen på forstærkeren.
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 20:11
Originally posted by kappen

Som Henrik er inde på skal forstærkeren ikke være tisluttet, microfonen er ej heller en del af en impedansmåling.

Clio sender jo blot et spændingssweep ud og måler på samme tid (loopback) det strømsweep som kommer tilbage, som du nok ved er Z(s)=V(s)/I(s). Det kan det selvfølgelig ikke gøre igennem en forstærker, for så ville der komme strøm ud af indgangen på forstærkeren.
 
 
Ja præcis. Jeg har åbenbart ikke fået det kabel med som Henrik bl.a benytter.
Hvordan kan jeg selv lave det, jeg har masser af phonokabel med stik? er det bare skærmen som - og lederen som + ?
 
Det der undrer mig er at jeg ikke får noget på frekvensmålingen? Mit setup er nemlig tilsluttet som beskrevet i manualen..
 
 
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2011 at 20:49
impedans målingerne er i hus..
 
så mangler jeg kun frekevensmålingerne.
 
Der kunne det være lidt fedt at høre hvordan i andre med Clio lite version har jeres setup sat sammen.
Back to Top
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2067
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Aug 2011 at 16:49
Mikrofonen og ap er tilsluttet forkert. Mikrofonen skal sættet på in og ampen på out.

Med hensyn til impedans kablet er det bare at klippe et gammel phonokabel over og lode et par krokodillenæb på, så kan du måle.

På tegningen har du 2 kabler mellem boks og amp, du behøver jo kun den ene, du måle kun på en højttaler jo.

Busk
Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1568
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Aug 2011 at 18:22
Hey,

Jeg elsker bare paint :)
Som busk skriver, in og out er byttet rundt.
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sep 2011 at 22:12
Hej igen.


Nu har jeg så endelig haft lidt tid til at måle igen, og problemet er desværre stadig ikke løst. Jeg har hele tiden haft kablerne sat på som Busk har beskrevet, altså en mindre tegnefejl i Paint.

Jeg får skudt "sweeps" af, men det mic opfanger kan desværre ikke bruges til noget. Nu kan jeg faktisk ikke rigtigt skrue op, der sker ikke det store når jeg skruer op på forstærkeren eller i CLIO menuen. Jeg er lidt på bar bund, kan simpelthen ikke se hvor min opsætning afviger fra manualens ? 
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz