Forum Home Forum Home > Software > Målesoftware
  New Posts New Posts RSS Feed: Clio problemer
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Clio problemer

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2067
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Clio problemer
    Posted: 22 Sep 2011 at 07:55
hmmmmmm

Kan du tage et oversigt billede af systemet koblet op.
Kommer der nogen fejlmeddelser når du starter det op?

Busk
Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sep 2011 at 18:26
Ja det kan jeg sagtens. Nej ingen fejl dukker op. Det er som om den ikke vil modtage signalet fra mic, og jeg har prøvet med en anden mic som jeg er ved virker, så det er ikke dér problemet ligger. 



Back to Top
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2067
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sep 2011 at 18:35
ja så ved jeg det ikke lige, og du tænder for mikrofon forstærkeren i clio?

Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sep 2011 at 20:01
Nej jeg er også på bar bund.. Ja det gør jeg. 

Da du havde problemer med din Clio, hvad var problemet dér ? 
Back to Top
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2067
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sep 2011 at 00:36
computeren kunne ikke finde clio systemet, og den kom også med en fejl meddelelse omkring det, det viste sig at være pci kortet fra clio der var dødt.
Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
ham_den_lange View Drop Down
Pro medlem
Pro medlem
Avatar

Joined: 23 Apr 2009
Location: Silkeborg
Online Status: Offline
Posts: 605
  Quote ham_den_lange Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sep 2011 at 00:53
Hej Jesper
Er det det system, som står inde ved DAT, som du har problemer med?
jeg er på Djævle-øen i dag og i morgen. Jeg regner med at kigge forbi butikken i morgen (fredag). Er det noget, som jeg skal kigge på?
 
Mvh.
Simon
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sep 2011 at 13:45
Hej Simon..

Nej det er ikke den i butikken, det er min egen der ikke lige vil som jeg gerne vil. 

Jeg har prøvet at ringe til dig. 
Back to Top
Baun View Drop Down
Medbygger
Medbygger
Avatar

Joined: 23 Jul 2012
Location: Varde - Denmark
Online Status: Offline
Posts: 0
  Quote Baun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jul 2012 at 08:32
Har du husket at tænde for strømmen til microfonen?
Back to Top
ronnie rasmussen View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 12 Okt 2010
Location: Århus
Online Status: Offline
Posts: 899
  Quote ronnie rasmussen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jul 2012 at 20:48
baun, emnet er snart et år gammelt så mon ikke han har fået det rettet ;-)
http://forum.speakerbuilder.dk/forum_posts.asp?TID=401&title=ronnies-diy
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz