Forum Home Forum Home > Software > Målesoftware
  New Posts New Posts RSS Feed: underlig clio
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


underlig clio

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ronnie rasmussen View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 12 Okt 2010
Location: Århus
Online Status: Offline
Posts: 900
  Quote ronnie rasmussen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: underlig clio
    Posted: 23 Jul 2011 at 13:21
er ved at tage et par impedance målinger, og nu vil den ikke noget som helst

fik taget et par stykker med nu laver den bare en lige linie på 0ohm

der kommer sinus tone og det hele ud af *WTF*uploads/180/impedance-problem2.jpg

bruger indgang A på clioboxen


Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
  Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jul 2011 at 14:28
1. Du har tændt for microfonforforstærkeren - hvad bruger du denne til under en impedansmåling?
2. Du har ikke aktiveret channel A in/out loop.

Kig evt. i manualen den er faktisk rigtig udmærket imodsætning til mange andre manualer. Der står udførligt punkt for punkt hvordan man laver en impedansmåling.
Back to Top
ronnie rasmussen View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 12 Okt 2010
Location: Århus
Online Status: Offline
Posts: 900
  Quote ronnie rasmussen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jul 2011 at 15:37
jamen for den da, jeg er sgu blevet rusten her i løbet af sommeren, men fik det da til at virke igen

tak for hjælpen ellers
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Jul 2011 at 13:38
Hey,

Ved impedans målinger skal du huske at loope den kanal du bruger. Der er en knap nederst i højre side ca, med A og to pile (lige ved siden af en magen til med B). Husk og sluk mikrofon forforstærkeren når du måler impedans. Hvilke tilslutning sætter du højttaleren til på fronten af din cliobox?
Back to Top
ronnie rasmussen View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 12 Okt 2010
Location: Århus
Online Status: Offline
Posts: 900
  Quote ronnie rasmussen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Jul 2011 at 20:12
ledningerne var sat rigtig nok til, men jegfik åbenbart trykket på en hel masse, så lige pludselig gad den ikke, vi kalder det bare "rust knappen"
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz