Forum Home Forum Home > Andet > Gode ideér, ris og ros
  New Posts New Posts RSS Feed: Hvad gør vi?
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Hvad gør vi?

 Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
Message
JJO View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger
Avatar

Joined: 29 Jan 2009
Location: Greve
Online Status: Offline
Posts: 82
  Quote JJO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Hvad gør vi?
    Posted: 03 Jul 2011 at 08:45

Hej Syncroniq

 

Kan vi få angivet enheden på Y aksen i port air speed som m/s samt flere at de andre y akser.

Jeg tror at dette vil hjælpe nogle til bedre at kunne forstå beregninger og plots.

 

/JJO

 

Is there any reason not to build a perfectly box?
Hvis alt ser ud til at virke ved første øjekast, så har man overset noget!
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jul 2011 at 21:57
Hey,

Super input. det havde jeg ikke lige spottet. Det får jeg på.
Jeg har en lidt ustabil prototype kørende i php lige nu. skal lige løse de sidste problemer, så kan jeg begynde med de ting.
Back to Top
virious View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 07 Nov 2010
Location: Odense
Online Status: Offline
Posts: 94
  Quote virious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Jul 2011 at 22:08
Bør det ikke samtidig laves, så man kan submit'te egne enheder for at få så stor en database som muligt? Der findes jo trods alt andet end SB, SS og SEAS Smile
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 08:36
Hey,

Tjo. Det kan godt være det ender med det. Men det var mere fordi jeg havde håbet at tilslutningen fra industrien havde været bedre. Og hvis de har ansvaret for at parameterne er korrekte, tror jeg folk stoler mere på databasen. Man kan selv indtastse nu, men skal gøre det hver gang.

Min ide var at man kunne have sine egne enheder i databasen. Så man loggede ind, kunne oprette enheder osv. Men det kommer lidt senere, hvis det bliver sådan. For jeg kan godt se at det er lidt tyndt med enheder.

Hvilke brands tænker du mangler? For så tager vi da fat i dem, og få dem med. Jo flere der skriver til de forskellige firmaer, jo nemmere er at de at få med.
Back to Top
virious View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 07 Nov 2010
Location: Odense
Online Status: Offline
Posts: 94
  Quote virious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 10:40
TAD, JBL, Eminence, Accuton, Fostex, Ciare, Morel, Beyma, Eton, Precision Devices, Vifa, Peerless, Dayton, Altec, Great plains audio, Dynaudio, Lowther...
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 14:23
Hey,

når jeg har siden oppe og køre, vil jeg prøve og smide en mail rundt. 
Det kan godt være jeg skal have lidt hjælp til at finde email adresser til de rigtige. 
Aner f.eks. ikke hvor man finder TAD osv. 
Back to Top
virious View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 07 Nov 2010
Location: Odense
Online Status: Offline
Posts: 94
  Quote virious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 15:35
Klart - ellers er det til at finde specsheets, som er valide.

Ps. har lige puttet et sæt TAD TM-1201 12" mellemtoner i kurv Big smile
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 15:37
Hey,

Jeg har en hurtig prototype oppe og køre lige nu.
I må meget gerne være med til at finde fejl i forhold til beta.speakerbuilder.dk

Steprespons for basrefleks er forkert (den har jeg fanget) og det er mit næste punkt.

PHP Prototypen finder i her :

Ønsker man at kalde med et specifik brand, kan det gøres sådan her :

Så skulle der gerne kun komme ét brand frem som mulighed.

Hvis folk har tid, må de gerne prøve systemet lidt af, og se om det giver samme resultat som den gamle side. Nye fejl må selvfølgelig også gerne findes :)

Skriv endelig her hvis i finder nogen.
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 15:38
Hey,

TAD.. hvad står det for? "TA Dadadaaaa" Big smile
Mangler stadig at se/røre/høre/føle/nusse deres enheder.
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1569
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2011 at 15:42
Hey,

Det skal siges, hvad angår enheder i databasen, at Frequence har fået en billet til deres enheder. Jeg vil lige rykke dem for det samme for vifa/peerless samt wavecor så vi får dem med også.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz