Forum Home Forum Home > Selvbyg af højttaler > Kabinet konstruktion
  New Posts New Posts RSS Feed: Kabel føring.
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Kabel føring.

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Christ View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 28 Nov 2009
Location: Roskilde
Online Status: Offline
Posts: 64
  Quote Christ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kabel føring.
    Posted: 17 Feb 2010 at 18:39
Hej folk,

Jeg sad og studerede jeres konstruktioner, men kan ikke rigtigt se hvordan folk vælger at lave deres kabel føring, inde i højttaleren.

Hvordan kører i dem, har i nogen gode tips, hvordan lukker i hullet godt og grundigt, ind til diskant og mellemtone ?


Vh

Christian

Back to Top
JAV View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 04 Jan 2010
Online Status: Offline
Posts: 925
  Quote JAV Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Feb 2010 at 21:08

Hey, jeg limer ledningerne langs med bagpladen og klipser akustilux på bagefter.

Hvad er det for et hul du mener ?
 
Back to Top
Christ View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 28 Nov 2009
Location: Roskilde
Online Status: Offline
Posts: 64
  Quote Christ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Feb 2010 at 21:13
I dem jeg er ved at bygge med busken, har mellemtone og diskant sit eget rum, i toppen af kabinet, jeg skal jo fra terminaler i bunden af kabinet og derop på en måde.

Er der mening i det ? :)

Vil der være mening i at føre de enkelte ledere i hver sin side af kabinettet ?

vh

Christian
Back to Top
JAV View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 04 Jan 2010
Online Status: Offline
Posts: 925
  Quote JAV Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Feb 2010 at 23:31
Aha.
 
Nej, find et bor der passer til de 4 leders samlede kvadrat, og træk skidtet igennem der.
Back to Top
Boberik View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 11 Dec 2009
Location: Greaa
Online Status: Offline
Posts: 316
  Quote Boberik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Feb 2010 at 15:38
Hvis man fx har en 6" og en 4" og man ikke har tætnet hullet hvor kablet går igennem kabinettet, så påvirker de hinanden, og det kan de faktisk gøre ret meget selvom hullet ikke er så stort.. Så derfor jeg tætnet jeg altid med silicone, acryl, eller andet fugemasse.. 
Back to Top
Christ View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger


Joined: 28 Nov 2009
Location: Roskilde
Online Status: Offline
Posts: 64
  Quote Christ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Feb 2010 at 17:40
Tak for jeres foreslag.

Jeg endte med at bore et hul der passede med kablernes samlede kvadrat, som foreslået og så lade opskummende lim dryppe ned langs kablet ned i hullet, for derefter at slutte toppen af hullet af med fugemasse.

Tror det er blevet ok Smile


Vh

Christian

Back to Top
Mik112 View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast
Avatar

Joined: 28 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 317
  Quote Mik112 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Feb 2010 at 21:05
De huller SKAL lukkes! Det kan gøres med non Silicone fugemasse.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz