Forum Home Forum Home > Brancheområde > Nyheder fra branchen
  New Posts New Posts RSS Feed: Rabu Acoustics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Rabu Acoustics - Event Date: 04 Okt 2009

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
  Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Calendar Event: Rabu Acoustics
    Posted: 27 Sep 2009 at 20:56


Rabu Acoustics - Ny dansk selvbyggershop.

Rabu Acoustics, vil fra nu af være at finde på www.rabu-acoustics.dk

Rabu Acoustics er en ny dansk webshop, hvor der i fremtiden ville kunne købes alt til selvbyg af højttalere og færdige byggesæt - lige fra højttalere enheder og komponenter til alverdens tilbehør. Til en start vil vores sortiment være bestående af produkter fra Jantzen Audio, SEAS, AKG samt Dynavox.


Rabu Acoustics arbejder i øjeblikket hårdt på at klargøre en række byggesæt for den kræsne selvbygger. Byggesættene henvender sig således som udgangspunkt ikke til det brede publikum, men til de, der sætter pris på et gennemarbejdet design, hvor selv den mindste beslutning er taget på grundlag af grundige analyser og målinger.  Målet er at give kunden den bedste lyd for pengene i enhver prisklasse.


Kunderne skal sikres den bedste oplevelse af vores produkter, vi har derfor med jævne mellemrum planlagt at afholde arrangementer for alle de, der er interesseret i selvbyg. Til vores arrangementer vil vi rådgive og vejlede de fremmødende i og omkring alt der er behov for inden for selvbyggerområdet. Der vil være mulighed for at medbringe egne konstruktioner og få målt disse med professionelt udstyr.  Der vil også være hjælp at hente når der skal konstrueres delefiltre eller hvis bassektionen skal afstemmes korrekt. Selvfølgelig vil der til arrangementerne også være mulighed for at høre vores kommende byggesæt og senere hen nyeste byggesæt. Vi håber på at kunne imponere med ”lyd per betalt krone” – vi mener at Rabu Acoustics kommer til at sætte en ny standard på markedet.

Vores første arrangement finder sted nu på søndag d. 4. oktober 2009. Kl. 14:00. Det bliver holdt i Silkeborg, hvor vi vil være i butikken Steff-Musik. Ønsker i at melde jer til arrangementet bedes i skrive til: kasper@rabu-acoustics.dk

Det er gratis at deltage i arrangementet, der er begrænset til 15 deltagende efter først til mølle princippet. Skulle det forholde sig således, at der er flere end 15, der ønsker at deltage, vil vi forsøge at få stablet endnu et arrangement med samme indhold på benene inden for ganske kort tid.

Til arrangementet vil der blive lagt fokus på målinger og grundlæggende filter teori. Sidst på dagen vil der for de der ønsker det, være mulighed for at deltage i en LSPcad workshop, så er man interesseret, kan man tage sin bærbare computer med, ellers vil der også være mulighed for at kigge andre over skulderen.

 

Rabu Acoustics

www.rabu-acoustics.dk

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz