Forum Home Forum Home > Software > Målesoftware
  New Posts New Posts RSS Feed: Nørder hjælper nørder (højtaler måle-service)
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login


Nørder hjælper nørder (højtaler måle-service)

 Post Reply Post Reply Page  <1234>
Author
Message
Meier View Drop Down
Medbygger
Medbygger
Avatar

Joined: 03 Aug 2009
Online Status: Offline
Posts: 29
  Quote Meier Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nørder hjælper nørder (højtaler måle-service)
    Posted: 30 Sep 2009 at 19:20
Originally posted by JH

Jeg har set målinger med Clio sammenlignet med Hobbybox 6 og der er stort set ingen forskel.

Fuldt funktionel version af HB 6 kan downloades og bruges 40 x.Måler frekvens, forvrængning, vandfald... Impedans osv. Licensen kan købes for lidt mindre end 2000 kr.

Eneste bagdel må være at interfacet er på Tysk... Til gengæld er softwaren meget lidt kræsen hvad angår lydkort.
 
Har installeret en version derhjemme som jeg skal i gang med.
 
/ JH
 
Lyder spændende - fortæl mere Wink
Back to Top
JH View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 23 Aug 2009
Location: Nivå
Online Status: Offline
Posts: 141
  Quote JH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Sep 2009 at 22:35

Jeghar købt et bulk lydkort fra soundblaster til 150 kr. 128 bits kort. Det virker fint med Oscilloscopet i Hobbybox. Har installeret kortet i en 6 år gammel pc som jeg har fået foræret.

Hobbybox virker ikke med Windows vista, eller i det mindste ikke på min labtop.
 
Skal lige have bygget en testbox så er jeg klar til at måle. Bliver nok først i efterårsferien at jeg får tid.
 
Jeg sammenligner målingerne fra Hobbybox med Holmimpulse.
 
Følg med under JH's vintage.
/JH
 
Back to Top
JH View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 23 Aug 2009
Location: Nivå
Online Status: Offline
Posts: 141
  Quote JH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Okt 2009 at 23:32
Hej,
 
Så har jeg fik jeg endelig tid til at rode med hobbybox. Det virker alligevel ikke.
 
Oscilloscopet virker dog. Kalibreringen af lydkoretet virker og jeg kan måle frekvensgangen på lydkortet med en mls måling, men når jeg skifter til 1 kanals eller 2 kanals med mikrofon får jeg et resultat som ikke liger en mls impuls...
 
Har brugt en hel aften på at rode. Heldigtvis har jeg HolmImpulse.
 
Jeg dropper Hobbybox og prøver noget andet.
 
Måske:
 
TrueRTA,
Sample Champion
eller
Arta.
 
På gensyn JH/
Back to Top
JH View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 23 Aug 2009
Location: Nivå
Online Status: Offline
Posts: 141
  Quote JH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Okt 2009 at 23:33
Hovsa,
 
Jeg glemte lige at spørge.
 
Er der nogen der ved om man kan måle med JustMLS i demo version af LspCAD.
 
kan man gemme målingerne?
 
JH/
Back to Top
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2062
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 15:56
Fra næste uge af er jeg på banen igen med måle udstyr, efter en længere tovtrækkeri med audiomatica, som ikke førte til noget, Har Torben fra Frequence taget mit næsten 2år gamle Clio System retur, og jeg får så et helt nyt Cilo Lite system retur og differencen i hånden. Fin service.
 
Busk
Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
syncroniq View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 08 Feb 2008
Location: Randers
Online Status: Offline
Posts: 1568
  Quote syncroniq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 17:44
Clap
Back to Top
ubl_ View Drop Down
Selvbygger
Selvbygger
Avatar

Joined: 04 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 55
  Quote ubl_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 19:14
cool, hatten af for frequence Clap (lugter af god kundeservice)

Jeg har selv lige fået anskaffet mig en kalibreret målemikrofon, så nu burde jeg også snart kunne være klar med en gang måle service her ved Brædstrup. Af software bruger jeg Arta (med købt licens).
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
  Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 19:40
Ja det må man sige, det er sørme flot af frequence!
Back to Top
Busk View Drop Down
Excentrisk
Excentrisk
Avatar

Joined: 03 Jan 2009
Online Status: Offline
Posts: 2062
  Quote Busk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 19:55
Ja det må jeg nok sige, blev lidt overrasket, har gennerelt fået en god service fra manden af, lige fra starten. Men at han tager det 1,5år gammelt system fuldt retur, med målemikrofon og det hele, og så sender mig et helt frisk, ja så bliver man glad.
 
Så der er penge til overs til en god stationær comp kun til det. Og den kommer ikke til at se skyggen af Vista. Håber den mand der kom på vista er blevet katreret.
Intet erstatter membranareal og bas skal ha plads.
Og effekt er noget man skal have rigeligt af.
Facebook - Busk Audio
Back to Top
JH View Drop Down
Enthusiast
Enthusiast


Joined: 23 Aug 2009
Location: Nivå
Online Status: Offline
Posts: 141
  Quote JH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Okt 2009 at 22:48
Hej,
 
Hvad koster en sådan licens til ARTA egentlig, og hvad får man med i købet?
 
hardware dongle,
Software nøgle?
 
en CD med en fuldt funktionel version.?
 
JH/
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz