Julefrokost 2015 |
Post Reply | Page <1 89101112 14> |
Author | |
daniels
Excentrisk Joined: 03 Jan 2009 Location: Ringsted Online Status: Offline Posts: 400 |
Quote Reply
Topic: Julefrokost 2015 Posted: 13 Jan 2016 at 22:14 |
Thorbjørn og jeg har aftalt at kaste os ud i egen version af chiligryde og lidt andet godt at spise, så der er sørget for mad.
Der er også sørget for snacks og lidt andet mundgodt til dagen/aften/natten. Alle der har lidt god øl/snaps og lignende de vil dele, tager bare med. Vi har sørget for et grundlager, så ingen løber tør :-) Der er en masse elektronik på stedet, men slæb endelig bare med hvad I har af spændende grej, så der kan varieres hele dagen. Det skal nok blive godt! |
|
__________________________________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem! |
|
Frost
Admin Group Joined: 21 Nov 2008 Location: Horsens Online Status: Offline Posts: 634 |
Quote Reply Posted: 13 Jan 2016 at 22:15 |
Jeg tænkte.. Hvad med os der ikke bidrager med noget? (udover vores selskab :)).. Er der lidt styr på økonomien, så vi ved hvor meget vi skal af med?
Jeg ser frem til en rigtig hyggelig dag/aften
|
|
daniels
Excentrisk Joined: 03 Jan 2009 Location: Ringsted Online Status: Offline Posts: 400 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 00:18 |
Umiddelbart vil jeg tro det ender på ca. 150kr/person for alt.
Håber jeg ikke er urimeligt(?) Der er stadig plads til flere, hvis nogen vil med i sidste øjeblik |
|
__________________________________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem! |
|
balbrech
Enthusiast Joined: 01 Jul 2009 Location: Brande Online Status: Offline Posts: 395 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 08:00 |
Ang maden. Håber I laver en spiselig udgave, evt mere chilli ved siden af til dem der ikke kan li smagen af mad ,-)
|
|
Albert :-)
|
|
USXX
Pro medlem Joined: 17 Dec 2008 Location: Midtjylland Online Status: Offline Posts: 3110 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 08:29 |
Prisen er absolut rimelig! I am chili lover myself... Jeg har Busk's oprindelige opskrift på Ridder-chili et eller andet sted, hvis det har interesse. Derudover har jeg forædlet mig egen opskrift på en mere almindelig chili con carne. Husk at runde den af med en snert af sødt - det gør hele forskellen.
|
|
Enthusiast
Excentrisk Joined: 19 Okt 2011 Location: Storkøbenhavn Online Status: Offline Posts: 1135 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 11:47 |
Fedt fedt fedt.... Jeg ææælsker chili! Mht. pris for arrangementet, så lyder det bare super.
|
|
daniels
Excentrisk Joined: 03 Jan 2009 Location: Ringsted Online Status: Offline Posts: 400 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 17:21 |
Du kan bare smide en opskrift på daniel@loka.dk Vi har ikke nogen specifik opskrift endnu, så hvis du har en gennemprøvet, så tager vi gerne den. Den bliver ikke særlig stærk - så alle kan være med. Jeg tager dog lidt heat med i et par flasker, til dem som vil have lidt ekstra heat |
|
__________________________________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem! |
|
USXX
Pro medlem Joined: 17 Dec 2008 Location: Midtjylland Online Status: Offline Posts: 3110 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 20:14 |
Hvis I ikke er erfarne ud i chili-grydens univers, så ville jeg vælge noget andet (jeg taler af erfaring). Desuden valgte en tredjedel af deltagerne hos Busk at bestille pizza udefra, da de enten ikke kunne lide chili eller var decideret bange for gryden - men vi er nogle, der elsker det! På papiret er det simpelt at lave en chiligryde, men at få det til at gå op i en højere enhed er faktisk lidt af en kunst (det tog i hvert fald mig tid at lære) - mindst lige så svært som at lave en god højttaler. Vi taler ikke kun ingredienser men også rækkefølge og tid. En stor og god gryde som hos Busk tager en halv dag at lave. En almindelig chili con carne tager tager blot et par timer - men er stadig bedre dagen efter, når den har trukket. Der er mange opskrifter på nettet, og det kan sagtens blive fint med en af dem. Anyway, jeg prøver at finde Busk's opskrift til i morgen - min egen er ikke renskrevet og forstås i sin nuværende form nok kun af mig (hvilket ikke mindst skyldes skriften).
Edited by USXX - 14 Jan 2016 at 20:15 |
|
bknielsen
Excentrisk Joined: 23 Jun 2009 Location: Midtjylland Online Status: Offline Posts: 603 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 21:09 |
@Ulrik:Jeg går ud fra du i dine tidsestimater ikke har medregnet at bønnerne skal lægges i blød ca. et døgn før
|
|
Diskant skal være der, men ikke høres.
|
|
bknielsen
Excentrisk Joined: 23 Jun 2009 Location: Midtjylland Online Status: Offline Posts: 603 |
Quote Reply Posted: 14 Jan 2016 at 21:12 |
Det er super fair......kan ikke forventes billigere. |
|
Diskant skal være der, men ikke høres.
|
|
Post Reply | Page <1 89101112 14> |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |